Privata trädgårdstjänster i Göteborg

Höststädning för din fastighet

Nu när hösten är här och löven faller, är det viktigt att hålla din fastighet i toppskick. Vi erbjuder privata trädgårdstjänster i Göteborg som gör att du kan koppla av och njuta av säsongen, utan att oroa dig för skötsel av din trädgård.

SPARA PÅ KOSTNADER MED RUT OCH ROT-AVDRAG

Som privatperson kan du nyttja RUT-avdraget för att få upp till 50%
skattereduktion på arbetskostnaden för olika trädgårdstjänster, såsom
gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och trädfällning.
ROT-avdraget ger upp till 30% skattereduktion för underhållsarbeten som
fasadtvätt, taktvätt och rengöring av hängrännor, vilket hjälper dig att
fräscha upp din fastighet.

Läs mer om hur du kan nyttja ROT- och RUT-avdrag för våra tjänster på Skatteverkets hemsida.

Maskintjänst Ämnesillustration med karaktärer av trädgårdsmästare som arbetar i park eller trädgård.

LÖVUPPTAGNING

Vi tar hand om lövupptagningen så att din trädgård alltid är i toppskick. Vår tjänst inkluderar noggrann lövblåsning och bortforsling, vilket förhindrar att löv och grenar orsakar fukt- och halkproblem under höst och vinter. Perfekt för att bevara din gräsmatta och trädgård i bästa skick året runt.

OGRÄS

Ogräs kan snabbt ta över rabatter och gräsmattor och stjäla näring från dina växter. Vi erbjuder professionell ogräshantering, som inkluderar både manuell rensning och användning av miljövänliga metoder för att säkerställa att ditt gröna utrymme förblir vackert och fritt från oönskad växtlighet. Skapa en trivsam och estetisk utemiljö med vår hjälp.

VÄG & UPPFART

Smuts, löv och skräp på uppfarter och gångvägar kan skapa en osnygg och otrygg miljö. Vi erbjuder noggrann sopning, borttagning av fläckar och rengöring av ytor, vilket ger ditt hem ett prydligt och välkomnande utseende. En perfekt lösning för att öka säkerheten och skönheten kring din fastighet.

GRÄSMATTA

En välskött gräsmatta kräver regelbundet underhåll och omsorg. Vi erbjuder tjänster som gräsklippning, gödsling, vertikalskärning och bevattning för att hålla din gräsmatta frisk, grön och inbjudande. Låt oss ta hand om allt från säsongsvis underhåll till veckovis klippning så att du kan njuta av en gräsmatta i toppklass.

MÅLERI

Oavsett om det gäller fasadmålning, fönsterrenovering eller interiört måleri, hjälper vi dig att fräscha upp och skydda din fastighet. Våra erfarna målare använder högkvalitativa färger och material för att ge ditt hem en långvarig och estetiskt tilltalande yta. Vi ser till att varje penseldrag ger det resultat du önskar, både för in- och utsidan av din fastighet.

RENSNING

Överväxta buskar och rabatter kan snabbt ge ett rörigt intryck. Vi hjälper dig att hålla din trädgård snygg och välskött genom noggrann rensning och beskärning av buskage, häckar och rabatter. Våra tjänster inkluderar även borttagning av döda växter och ogräs, vilket ger dina växter utrymme att frodas och skapar en prydlig och välkomnande trädgårdsmiljö.

FASAD & TAKTVÄTT

Smuts, alger och mögel kan skada både fasad och tak. Vi erbjuder professionell fasad- och taktvätt som avlägsnar smuts och förhindrar skador, samtidigt som vi återställer husets utseende. Med skonsamma metoder och effektiva rengöringsmedel säkerställer vi att din fastighet hålls ren och välmående, vilket förlänger livslängden på både tak och fasad.

TRÄDFÄLLNING

Oavsett om det gäller fällning av stora träd eller beskärning av fruktträd, erbjuder vi trygga och effektiva lösningar. Våra erfarna arborister bedömer trädet och dess omgivning för att säkerställa en säker fällning eller beskärning utan risk för skador på din egendom. Låt oss hjälpa dig att hantera dina träd på ett säkert och professionellt sätt.

Dina Önskemål, Vår Expertis

Hög kvalitet genom rättvisa villkor

En bred maskinpark för alla behov

Kontakta oss!

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Höststädning för din fastighet

Nu när hösten är här och löven faller, är det viktigt
att hålla din fastighet i toppskick. Maskintjänst väst AB erbjuder
Privata trädgårdstjänster i Göteborg.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser för
privatpersoner. Kontakta oss idag för en personlig offert
och få mer information om hur vi kan hjälpa dig.