Behöver ni hjälp med skötsel av er fastighet?

Välkommen till Maskintjänst Väst AB!

Vi på Maskintjänst Väst erbjuder heltäckande tjänster inom fastighetsskötsel för BRF och företag som vill säkerställa välvårdade och trygga miljöer.

Genom vår expertis inom gaturenhållning ser vi till att era vägar och gångvägar är fria från skräp och smuts, vilket både förbättrar framkomligheten och skapar en inbjudande atmosfär.

Vår klottersanering garanterar snabba och effektiva insatser för att återställa fasader och ytor till sitt ursprungliga skick, samtidigt som vi hjälper er att bibehålla ett professionellt intryck.

För grönområden tar vi hand om grönytesskötsel, där vi erbjuder allt från gräsklippning och häcktrimning till allmän vård av buskar och träd. Med vår noggranna skötsel säkerställer vi att era grönytor hålls friska och inbjudande året om. Låt oss bli er pålitliga partner i att skapa en välskött och representativ fastighetsmiljö.

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och låt oss ta hand om din klottersanering på ett professionellt sätt.

Gaturenhållning

Håll stadsbilden ren och inbjudande

Ren och välskött gatumiljö är avgörande för att skapa en trivsam och attraktiv stad. Vår gaturenhållningstjänst säkerställer att vägar, trottoarer och offentliga platser förblir rena och fria från skräp. Med modern utrustning och ett dedikerat team arbetar vi effektivt för att upprätthålla högsta standard av renlighet och ordning.

Klottersanering

Effektiv Borttagning för Renare Miljö

Klotter kan snabbt förvandla en välskött miljö till en otrevlig plats. Vi erbjuder professionell klottersanering som snabbt och effektivt tar bort oönskade klotter från väggar, byggnader och andra ytor. Genom att använda skonsamma men effektiva metoder återställer vi ytorna till sitt ursprungliga skick, och hjälper till att förebygga framtida klotter.

Grönyta

Professionell Skötsel för Grönare Områden

Grönytor är viktiga för både estetik och miljö i våra städer och samhällen. Vårt team av experter inom grönskötsel erbjuder allt från gräsklippning och beskärning till plantering och underhåll av blomsterrabatter. Vi arbetar med fokus på hållbarhet och biologisk mångfald, och ser till att dina grönytor alltid är välskötta och inbjudande.

Hur ser upplägget ut?

Kontakta oss

För att vi ska kunna veta vad ni behöver och i vilken omfattning vår maskinsopning gäller är det viktigt att ni kontaktar oss. Det gör ni enkelt via telefon eller via vårt kontaktfomulär. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har frågor!

Offert

Innan påbörjad sopning får nien enkel och tydlig offert med ett prisförslag, samt de delar som är inräknade i priset. Offerten gör att ni som kund kan känna er trygg men även att vi som företag får svart på vitt vad som gäller.

Maskinsopning

I vår maskinpark finns maskiner för diverse maskinsopningar. När offerten är godkänd, kommer vi ut till er på överenskommen tid och utför vårt jobb. Självklart anpassar vi varje unikt arbete utefter dina behov.

Återkoppling

När vi har utfört vår maskinsopning återkopplar vi alltid med er så ni känner er nöjda med utförandet. Skulle ni inte göra det är ni alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi givetvis över problemet så snabbt vi bara kan. 

Kontakt

Service dygnet runt

Få en kostnadsfri offert!

Vi hjälper dig med dina faatighetsbehov med beredskap dygnet runt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi erbjuder årskontrakt som innefattar snöröjning. vårstädning, höststädning, samt underhållsasopning vid behov.