Två år i rad: Nordiskt Tillväxtcertifikat

Vårt fortsatta engagemang för tillväxt och kvalitet har återigen placerat oss bland de främsta företagen i Sverige.

Vi är stolta över att meddela att Maskintjänst Väst AB har tilldelats det prestigefyllda Nordiska Tillväxtcertifikatet två år i rad. Denna utmärkelse är inte bara ett bevis på vårt engagemang för tillväxt och kvalitet, utan också en ära att vara bland de 5% av Sveriges företag som kvalificerar sig.

För det första vill vi tacka våra fantastiska medarbetare, kunder och partners för deras stöd och förtroende. Utan deras insatser skulle detta inte vara möjligt. Dessutom fortsätter vi, tillsammans, att sträva efter excellens och hållbar utveckling inom yttre fastighetsskötsel och utemiljö. Med detta certifikat känner vi oss ännu mer motiverade att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.Vi har även i år tilldelats det prestigefyllda Nordiska Tillväxtcertifikatet, och nu för andra året i rad. Denna utmärkelse är ett starkt bevis på vårt engagemang för både tillväxt och kvalitet, och vi är stolta över att vara bland de 5% av Sveriges företag som kvalificerar sig.

Vårt framgångsrika arbete hade inte varit möjligt utan stödet och förtroendet från våra medarbetare, kunder och partners – tack till er alla. Tillsammans fortsätter vi att sträva efter excellens och hållbar utveckling inom yttre fastighetsskötsel och utemiljö. Med detta certifikat är vi mer motiverade än någonsin att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.

Maskintjänst Väst AB är stolt mottagare av Nordiskt Tillväxtcertifikat för andra året i rad.